Tilaa Lapin Kansa itsellesi tai lahjaksi!

Lapin Kansa kertoo päivittäin maakunnan ja maailman ajankohtaiset tapahtumat taustoineen. Kerromme  asioista, jotka ovat lappilaisille tärkeitä. Pidämme puheenaiheesi tuoreina! Saat joka päivä hyötytietoa ja ideoita omaan elämääsi.

Lapin Kansa kulkee mukanasi kaikkialla. Painetun lehden rinnalla voit nauttia Lapin Kansan tietokoneella, iPadilla ja iPhonella sekä Android-laitteissa.

Onnittele ystävää! Myy tai osta!

Kerro iloisista perhetapahtumista, kutsu juhliin, onnittele, osta tai myy! Lehdessä teet sen helposti ja vaivattomasti kaikille tutuille yhdellä kertaa. Lukijoiden omia ilmoituksia julkaistaan arkena ja viikonloppuna.

Vaihtoehtoinasi on monta toimivaa ilmoituskokoa, joilla viestisi välittyy sykähdyttävästi kaikille lukijoille.
Asiakaspalvelu

Tilaukset
010 665 7700
tilaajapuhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 8.00-16.30

Lukijailmoitukset
010 665 7704

Avoinna
asiakaspalvelukonttori ma-pe klo 8.00-16.00

Veitikantie 2-8
96100 Rovaniemi

Yllä oleviin tietoihin tarvitset asiakasnumerosi, jonka löydät tilauslaskusta, kestotilaajan etukortista tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 665 7700.