Tilaa Lapin Kansa itsellesi tai lahjaksi!

Lapin Kansa kertoo päivittäin maakunnan ja maailman ajankohtaiset tapahtumat taustoineen. Kerromme  asioista, jotka ovat lappilaisille tärkeitä. Pidämme puheenaiheesi tuoreina! Saat joka päivä hyötytietoa ja ideoita omaan elämääsi.

Lapin Kansa kulkee mukanasi kaikkialla. Painetun lehden rinnalla voit nauttia Lapin Kansan tietokoneella, iPadilla ja iPhonella sekä Android-laitteissa.

Onnittele ystävää!

Kerro iloisista perhetapahtumista, kutsu juhliin, onnittele, osta tai myy! Lehdessä teet sen helposti ja vaivattomasti kaikille tutuille yhdellä kertaa.

Tutustu uuteen ilmoitusten palvelukanavaan. Sen kautta jätät helposti niin Kohokohtia-ilmoituksen kuin Kirpputori- tai kuolinilmoituksenkin.

Asiakaspalvelu

Tilaukset
010 665 7700
(puhelun hinta 0,088 € / min, jonotusaika on maksullinen)
tilaajapuhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 8.00-16.30

Lukijailmoitukset
010 665 7704*

*Puhelun hinta kiinteästä liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puh. + 17,18 snt/min Jonotusaika on maksullinen.

Asiakaspalvelukonttori
Veitikantie 2-8
96100 Rovaniemi
Avoinna ma-pe klo 8.00-16.00

Yllä oleviin tietoihin tarvitset asiakasnumerosi, jonka löydät tilauslaskusta, kestotilaajan etukortista tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 665 7700.